PAF BOUWKUNDIG ADVIES

Projectbegeleiding Advies Freelance
voor particulier én ondernemer

PAF is dé oplossing voor al uw problemen van bouwkundige aard en hét antwoord op al uw vragen op dit gebied. Of u nu praat over nieuwbouw, renovatie of een kleine verbouwing, PAF weet er over mee te praten en aan deel te nemen. Als begeleidend adviseur nemen wij u veel zorgen uit handen, vooral als u particulier bent en de weg in de toch al ingewikkelde bouwwereld niet goed kent. Wij hebben een jarenlange expertise op alle mogelijke niveau's, van kleinschalige werken tot ingewikkelde klussen met diverse onderaannemers. Vooral dit laatste is met name voor particulieren vaak onmogelijk om er voor te zorgen dat die taken in de goede volgorde en volgens een van tevoren vastgelegd patroon worden uitgevoerd. Daarin zijn wij met name gespecialiseerd: de leveranciers en (onder-)aannemers spreken een taal die PAF verstaat en zij op hun beurt begrijpen PAF.

Waarom is projectbegeleiding door PAF voor zowel de opdrachtgever als de uitvoerder(s) zo aan te bevelen? De veelal particuliere opdrachtgever hoeft zich geen zorgen te maken over de goede voortgang en over de geleverde kwaliteit of afwerking en afspraken. De leverancier of uitvoerder hoeft niet in discussie of overleg met de opdrachtgever en kan ongestoord de klus klaren.

Bovendien; PAF controleert en bewaakt de afgesproken termijnen en kan zelfs de hele facturering overnemen, zodat er voor beide partijen maar één en hetzelfde aanspreekpunt rest. Kortom, PAF fungeert als een spin in het vaak chaotische en ingewikkelde web van bouwprojecten en levert een duidelijke vertaalfunctie als coördinator en adviseur.

Maar er is meer...
PAF kan al in een vroeg stadium iets voor u betekenen: adviezen over allerlei bouwproblemen zoals vocht, verzakkingen, schilderwerk of onderhoudsrapporten. Bovendien kunnen wij niet alleen zelf kleinschalige werken en reparaties uitvoeren, maar ook projectmatige werken aannemen en uitvoeren.
PAF kan meer en weet meer dan u denkt. En kost minder dan u denkt, want PAF is kleinschalig en kent nauwelijks overheadkosten.
Neem eens vrijblijvend contact met ons op.